Om Josefin

Om en skitarg lapp

Hej, hej.

Jag vågar sällan bli arg, och har under flera års tid levt i tron att jag en dag kommer bli helt bananas och gå loss på min omgivning med första bästa tillhygge som jag kan hitta. Ett pansarvärnsvapen, en AK47:a, en lans eller något annat som jag också har skräpandes hemma. I morse var jag nära bristningsgränsen, då jag för åttiofjärde gången upptäckte att någon lånat min tidning utan att lämna tillbaka den.

Har sedan en ganska lång tid tillbaka en deal med min granne om att han får läsa min tidning när han kommer hem från jobbet på morgonen (han jobbar alltså natt) och att han sedan lägger tillbaka den så att jag har något att lusläsa medan jag skyfflar i mig min singelmiddag när jag kommit hem från jobbet. Kanske lite dumt när man bland annat jobbar med att sälja abonnemang, men jag kunde inte neka honom detta då han dessutom lät meddela att han tycker att jag är snygg. Då kastade jag i princip tidningen efter honom. Man är väl bara människa.

Hur som helst så har detta fungerat bra hela tiden, förutom den senaste tiden då jag inte längre fått tillbaka min VK. Och de dagar jag har fått tillbaka den har den legat slängd på trapphusgolvet i sjuttiofyra delar. Jag tror inte att grannen som jag har dealen med är boven i detta tidningsdrama, utan kanske någon annan granne alternativt männen i blåställ som bygger om precis utanför min ytterdörr. Skit samma vem det är, det viktiga är ju att jag får tillbaka min tidning så att jag kan läsa den samt klippa ut allt jag själv skriver. Detta innan någon kommer till skada. RÅHITMEREN NU VAFAN!!!!!!!!!!

Nu ska jag skriva en arg lapp. Den skitargaste lappen i kategorin skitarga lappar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.