Om Josefin

Om det som är bra, och det som inte är fullt lika bra

Hej, hej.

Flyt:

* I morse stod det en ljuvlig liten presentpåse inne på Budcentralen här på VK, adresserad till mig. Den innehöll så mycket som två prickiga askar med snus och godis, samt ett gratulationskort med en hälsning från Newbiehunter till Homewrecker (alltså från Becker till mig). Tack, tack! Du är en ljuvlig vän.

* I morgon åker jag till Stockholm med min bästigaste bästa Lovisa. Tatueringskryssning och häng med Blebban, Johanna, farsan och hans fru Anna står på schemat. Både spenderbyxorna och kalasbrallorna är på.

* Min beställning från Barbarella kom igår, och i morse knallade jag förbi OK/Q8 och hämtade ut paketet innan jobbet. Smög in på toaletten under lunchen och provade kläderna, och de passade. 1-0 till mig.

Flytning:

* Jag kom på i morse att det brukar vara en bra idé att tvätta innan man åker i väg på semester. Fan vad… jobbigt.

* Igår var det förbi en muslimsk tjej och hennes fästman och kollade på min lägenhet. Det innebär alltså att den första tjejen, som verkade så himla säker på att hon ville ta över rövarkulan, måste ha ändrat sig och bestämt sig för att inte ta den. Jag tror inte att de som var förbi igår vill bo i min gamla grotta. Den känns mer som ett singelnäste. Helvetes jävla skit, är allt jag har att säga om den saken.

* Jag har inte börjat packa än. Jag har inte heller bimboblonderat håret, handlat dasspapper och strumpbyxor, noppat ögonbrynen eller lyckats få fast kulan till nosringen, och är därför både stressad och nosringslös.

En kommentar

  1. bbb

    Hoppas du får en fin helg på båten och sen när du kommer tillbaks så ska du se att det ordnat sig med lägenheten. Keep up!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.