Om Josefin

Om ett bloggbråk

Hej, hej.

Det har utbrutit ett bloggbråk, och som vi älskar sådana! Allt på grund av en fråga som Ylva besvarade i sin blogg (tillåt mig att saxa):
"Brukar du komma i tid?
Ja, fast numera har det blivit lite sämre på den fronten. Men jag är ju inget Gin direkt."

"Inget Gin direkt"… Jag har väl aldrig hört på maken! Så fräckt! Så oförskämt! Därför finner vi nu i ena ringhörnan Josefin "Homewrecker" Isaksson och i den andra Ylva "So curly it hurts" Åström.

Allt handlar om vem det egentligen är som inte kan passa tider. Ylva hävdar bestämt att det är jag, och visst, jag har inte alltid varit någon stjärna på att komma i tid . Nu har i alla fall Ylva börjat komma för sent hon också, bara för att slippa onödig väntan. Så säger hon till exempel att hon ska plocka upp mig med bilen halv ett, så dyker hon i stället upp kvart i. Med flit.

Ett slag under bältet, menar jag, och känner mig orättvist behandlad. För de flesta gånger då jag varit "sen", har det berott på att jag inte fått någon tid när jag ska bli hämtad, och så har i stället Ylva helt plötsligt ringt när hon stått med sin brummande bil på min gård, och så har jag inte varit redo. Jag behöver en deadline, god damnit! Annars får jag aldrig tummen ur. Och nu är det ju i stället jag som får sitta med skor och kläder på och vänta (som till exempel under den där halvtimmen inne på Filmstaden med ett gäng fjortisar, som jag aldrig kommer att få tillbaka), eftersom jag tydligen ska straffas för mitt förflutna i all evighet.

Det ska minst sagt bli spännande att se vem som tar hem det är. Om det nu ens blir någon. Viktigt är dock att poängtera att Ylva är mitt hjärtas fågel i alla fall, och att jag älskar henne högre än himlen. Puss på dig, mitt krullhåriga helvete!

6 kommentarer

  1. Chris

    I den här frågan så lägger jag min röst på Ylva. Är man kroniskt sen och låter andra vänta, så ska man straffas! 🙂

  2. Ylva

    Tack Chris, din röst betyder mycket.

    Gin, kommer jag att få tillbaka alla minuter (som vida överstiger din ynka lilla halvtimme) jag suttit på Apberget, väntat på dig och tittat på Crocks-försedda familjer?! Svaret är nej!

  3. Josefin

    Asså!!!! Grejen är den att jag fått vänta på dig massvis med gånger också, bara att jag varken lägger sådant på minnet eller gnäller om det.

  4. Lovise

    Nu förstår jag Ylvas första kommentar ”Kränkt”, finally! Jag trodde jag var efter.
    Måste dock säga att jag känner med Ylva som väntat på Apberget omringad av Crocs-försedda familjer. Du å andra sidan omringades av ett gäng fjortisar, men då är ju frågan, vad är värre? Svaret är CROCS! Crocs är värre i alla väder.
    Vidare måste man komma ihåg att Ylva kom så försent att möta upp oss på pizzahaket att hon till och med fick skäll av pizzabagaren. Hmmm. Kanske inte går att komma fram till vem som tar priset, after all? Quite the conundrum.

    Måste även säga att jag skrattar så jag grinar när jag läser er kommentar-fight. Go Ylve! Go JosefinEh!

  5. Ylva

    Pizzaincidenten var precis som det låter en INCIDENT!

    Jag tycker vi ska kontakta Bjerre eller Göran(våra gymnasielärare) och kolla vem som hade mest frånvaro! Vad säger du om den va Ginet?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.