Om Josefin

Om att se ut som en tjur igen

Hej, hej.

I onsdags efter jobbet köpte jag en ny nosring – en hästskoliknande sak som fick mig att se lite farlig ut, vars tjusning var att man skruvade dit kulorna så att den alltså var lätt att ta ut och sätta in som man ville. Den ena kulan som tillhörde detta fantastiska smycke försvann dock någonstans på ett gigantiskt kryssningsfartyg under natten mot fredag, och var i och med detta plötsligt helt värdelöst.

Ikväll brassade jag därför hem till Barbaskägg, som jag inte träffat sedan min födelsedag, som var vänlig nog att ta en specialtång och hjälpa mig att sätta dit kulan till min gamla nosring, och sedan fick jag till och med behålla den ljuvliga mackapären. Efteråt drack vi kaffe och jag åt en apelsin, och det där skäggiga helvetet kunde inte hålla sig från att kittla mig och försöka övertala mig att köpa ett Playstation 3. Det var trevligt faktiskt.

Nu står det inte så mycket mer på schemat än att gå och lägga sig, även om jag misstänker att det blir svårt på grund av att the undisputed tantlur champion var framme tidigare ikväll och låg och dreglade på soffan mellan klockan kvart i sju och klockan åtta. I morgon ska jag, Växelhäxan och min kollega Lena vara på utbildning av Västerbottens-Kurirens nya växel hela dagen, så då kan jag tänka mig att det är en fördel om man är pigg och alert. Härmed säger jag därför tack och god natt och på återseende.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.