Om Josefin

Om när det inte är så räkmackigt

Hej, hej.

Har tänkt ungefär tusen gånger att jag ska skriva, men varje gång har det slutat med att jag bara gett upp och suddat. Känner mig så tråkig när jag skriver om mitt liv i allmänhet och vardagsstrunt och sådant. Det konstiga med det är bara att det ju är precis vad jag har pysslat med ända sedan jag började blogga här för över tre år sedan, så varför känns helt plötsligt så värdelöst? Är det tråkigt? Vill hemskt gärna veta, så kommentarer mottages tacksamt. Klagar ni så kräver jag förslag på saker att skriva om. När jag fått förslagen får ni stryk för att ni varit så uppstudsiga.

Åt en räkmacka till lunch idag, men i övrigt är inte mitt liv så räkmackigt. Är glad och peppad och har tusen saker att se fram emot, men samtidigt så har jag en ständig ångestklump i magen på grund av min ekonomi i vår/sommar. Varför? Därför. Men också för att:

1. Jag verkar inte bli av med min lägenhet från första maj. Det innebär dubbelhyror och hemskt mycket pengar som hade kunnat läggas på roligare saker.

2. Från och med idag, och fram till mitten av juni ungefär, får jag bara jobba 87% på Privatmarknad. Mindre pengar till mig, när jag behöver dem som mest, alltså.

3. Snart ska jag opereras, och kommer då att ligga på sjukhus i ungefär en vecka. Efter den veckan har jag sagt att jag ska börja jobba igen, men eftersom det ju är omöjligt att säga hur jag kommer må då, så vet jag inte om jag kommer tvingas vara hemma ytterligare en tid efteråt. Fast nej, det går inte. Jag har inte råd att vara sjukskriven.

När jag ändå gnäller så kan jag meddela att jag fortfarande har problem med att någon jävla snippa stjäl min tidning. Dessutom är lyset i badrummet fortfarande ur funktion. Snart dyker den skitarga lappen upp i mitt trapphus, var så säkra på det.

En kommentar

  1. Klara

    Sluta inte skriv om ditt vardagsliv, det är väldigt festligt även om det inte händer så mycket. Det är ditt sätt att skriva på och hur du uttrycker dig som är så fantastiskt. Go girl! Livet vill oss väl, lita på det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.