Om Josefin

Om att koka, mixa och sila

Hej, hej.

Morsan och Göran är på Droskan för att se Wolfman Jack, så här på Haga är det alltså FF och jag har blivit helt wild and crazy och har kokat, mixat och silat en burk krossade tomater med lite buljong och kryddor som jag nu sitter och suger i mig med ett sugrör. Behöver salt, då jag redan är så sjukt trött på trögflytande, sötsliskiga drycker att jag vill kräkas.

Fick besök idag av Becker, Emelie och Ylva som var vänliga nog att käka Donken-burgare och pizza i min närvaro. Med sig hade de en milkshake till mig, och den var lika ljuvlig och välbehövlig som sällskapet. Känner dock hur trött jag blir fort. Att bara prata en hel eftermiddag tar enormt på krafterna (ni kan ju prova att hålla ihop tänderna hårt och sedan prata och se hur lång tid det tar innan ni får huvudvärk), och jag var helt slut och spänd i Miss Piggy-nyllet när de drog härifrån. Roligt och mysigt att få besök av tjejerna, i alla fall.

Egentligen ska man väl inte klaga över sådana här skitsaker, men till och från så känns det mesta rätt tungt. Fick dock ett sms av Växelhäxan nyss, och då kände jag verkligen hur lyckligt lottad jag är när det handlar om en massa andra saker. Till exempel att jag har världens bästa jobb på en fantastiskt tidning, med arbetskamrater som verkar tänka på mig och som jag längtar enormt mycket efter att träffa igen.

2 kommentarer

  1. Josefin

    Helt ärligt så tror jag inte att man vill det. Bara för en stund sedan började jag gråta och sa att jag ville döda någon bara för att jag inte kunde hitta en sax att klippa av ett sugrör med. Då är man inte helt hundra, hehe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.