Om Josefin

Om livet i käklåstider

Hej, hej.

Livet är i sanning inte särskilt händelserikt såhär i käklåstider. Är i alla fall mätt efter en ljuvlig mugg köttfärssoppa och en ännu ljuvligare mugg med Ninas potatismossoppa. Stort tack för alla bra tips och recept! Hade jag kunnat dregla hade jag garanterat gjort det medan jag läste i genom era förslag. Ni är ju bara bäst (ingen protest, alla andra är bara ruttet fläsk, eller hur det nu var). MVG till er!

Morsan hatar uppenbarligen mig och visar detta genom att poppa popcorn, så jag funderar på att göra mig en milkshake till veckans avsnitt av Desperate Housewives och se om den tröstar lite. Vet att allt jag skriver bara kretsar kring mat och misär just nu, men det får ni allt stå ut med ett tag till.

Hörs kanske senare. Med hungrig hälsning,

Jaws

2 kommentarer

  1. Ida

    Hej!
    Har du provat göra smoothies på frukt och vaniljyoughurt (och vad mer det nu brukar vara i)? Det är ju nästan som milkshake, fast annorlunda 😉

  2. Nina

    …at man kunde bidra. Jag älskar min potatismossoppa. Helt ypperlig inte bara när man har käklås, men ochså när det ser ut som nån damsugat plånboken. Och om fryser, värmer det med en mugg med extra chillisås….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.