Om Josefin

Om en gratis bilbana

Hej, hej.

Vem har inte drömt om att, i vuxen ålder, få äga en bilbana? Det gjorde jag, och därför köpte jag mig också en i vintras. Jag och Ylva lekte med denna bilbana en kväll i december, och hade hemskt roligt i ungefär tjugo minuter. Sedan var den inte så festlig längre.

Är det någon som vill ha den här bilbanan? Synd att slänga den, tänker jag. Någon som har barn, är ett barn eller kanske är vuxen och vill ha roligt med den i tjugo minuter, precis som jag och Ylva? Se i så fall till att vara först med att kommentera eller maila. Den är helt gratis.

3 kommentarer

  1. Jonas S

    Hej på dig, min dotter på 5 år fick en sådan som du har till julklapp. Nu har den slutat fungera för att nätkabeln är trasig. Med din så skulle den funka igen och hon skulle få den största bilbanan i Sverige”.

    Låter det lockande?

  2. UCS

    First! 20 minuters lek vore hur kul som helst, riktig nostalgi även om det bara var polarna som hade bilbanor när jag var liten på Gimonäs.

    Lovar att skänka den vidare när jag tröttnat såvida inte kusinbarnet på 4 år(tjej, inte så troligt alltså) nappar.

  3. Stippe

    Vill ha bilbanan SNÄLLA SNÄLLA Hade en som barn men blev dyngsur när det när det rapplade.Kanske förhoppngsvis bättre kvalla om den är lite nyare än den jag hade.
    Kram ”Gorillan./Stippe

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.