Om Josefin

Om en stark, glad och inte så gorillalik tjej

Hej, hej.

Har känt mig stark, glad, frisk och inte så gorillalik idag, och har därför varit på ett helt strålande humör ända sedan jag vaknade i morse. Besökte VK-huset en stund på eftermiddagen och drack kaffe och kramades med några av mina favoritkontorister i hela världen, och därefter åkte jag till Sofiehem och träffade Becker och Emelie en stund, och sedan tvingade jag Becker att köpa sopsäckar åt mig (jag gillar fortfaranade inte att prata med folk jag inte känner, eftersom jag sluddrar ungefär som om jag pimplat i mig två kartor öl) innan jag skjutsade henne till jobbet.

Alla barnen söp ner sig på krogen, utom Josefin för hon var mycket mer mogen. Fast egentligen handlar det inte om mognad på något sätt och vis. Det handlar om att det inte är en sådan bra idé att supa på fastande mage, däcka och sedan kvävas av sina egna spyor för att ingen vet hur käklås-tången ska användas. Så därför ägnar jag alltså den här helgen åt läkning av min totalrenoverade mun och åt flyttpackning och rensning av rövarkulan på Sandbacka. Därav sopsäckarna. Ska göra mig av med så mycket som det bara går. På tal om det så måste jag fråga: är det möjligtvis någon som vill köpa en bullteve som varit mig trogen sedan 2003 för ett par hundralappar? Vet inte exakt hur många tum den är, men rätt liten är den. Kanonbra skick. Passar ypperligt i typ ett tonårsrum eller så. Hojta bara till och kom sedan och plocka upp den. Det vore jättebussigt, för jag behöver den inte längre.

Dagens applåd går förresten till mig själv och det faktum att jag inte gått till pappersåtervinningen sedan i höstas, och i stället har tryckt in en miljard lokalblaskor i städskåpet tills dörren knappt gått att stänga. Fantastiskt såhär i flyttningstider!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.