Om Josefin

Om att kasta eller inte kasta, det är frågan

Hej, hej.

Så här i flyttningstider (inte flytningstider) är det hemskt jobbigt att vara en sådan som sparar på allt. Slängde i alla fall nyss tre böcker om Hare Krishna, en om vit magi och salt- och pepparkar i form av två grisar som sätter på varandra, trots att jag fått de sistnämnda i födelsedagspresent (när jag fyllde femton, av Elin och Hanna som var med i Ungjävlar som jag spelade med då). Nu står jag och klurar på vad jag ska göra av en fet gammal åttiotalsskateboard som jag köpt på loppis för en herrans massa år sedan. Jag åker inte skateboard och vill inte ha med den till Haga, men tycker samtidigt att den är rätt ball. Någon som vill ha den?

I övrigt går flyttpackandet bra, trots att det är fruktansvärt tråkigt. Nu ska jag suga i mig lite medicin och sedan fortsätta.

2 kommentarer

  1. Annika

    Jag skulle kunna vara intresserad av skateboarden för pimpnings skull! Går det att måla på undersidan?

  2. Monica Lundqvist

    Åttiotals-skateboards är till för att åka på! Min näst yngsta har letat sig förtvivlad efter min gamla skateboard, inköpt på Irland 1979, men den verkar jag ha kastat i någon rensningsaktion. Lillebror har just köpt egen bräda, för här åker ungarna massor på den framtinade hockeyplanen. Hon är definitivt en tänkbar mottagare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.