Om Josefin

Om varför jag känt mig dum och lite trattig

Hej, hej.

Har känt mig jättedum idag. Drog ju förbi skivmässan igår och skrev sedan en krönika om det till dagens tidning, och hade givetvis tänkt vara tillbaka på kontoret idag. Men så blev det inte. Sov inget på hela natten och mådde sämre i morse igen, så jag stannade hemma. Kan tänka mig att det inte ser så bra ut, och jag är ju verkligen inte en sådan som smiter från jobbet. Jag älskar ju mitt jobb. Sedan är jag faktiskt rätt stolt över min höga arbetsmoral, som jag ärvt från mina föräldrar. Därför känner jag mig dum och lite trattig.

Ja, ja. Idag har jag mest bara sovit, men väcktes i morse av att min nya hyresvärd ringde. Vågade inte svara på grund av att hon hör lite dåligt, och att jag inte kan prata så högt och tydligt som krävs för att hon ska höra, så jag bad morsan ringa henne och förklara läget och höra vad hon ville. Det hon ville säga var att hon hade hittat någon i huset som vill hyra mitt garage, vilket drar ner hyran med ett par hundra spänn. Kan fan inte fatta att jag betalar fyratusen spänn för min källarlägenhet nu, och att jag bara kommer betala trehundra spänn mer för den lägenhet jag flyttar till som både är finare och ligger närmare stan. Efter att min ljuvliga hyrestant berättat om garaget meddelade hon även att hon städat ur vindsförrådet så att jag kan börja köra grejer dit redan nu, och det har jag och morsan ägnat en stund av kvällen åt. Åtta flyttkartonger, min Elvis-tavla, min Accidents-tavla, kaffebryggaren, min skosamling och två säckar med skräp som hyrestanten erbjöd sig att köra till Returmarknaden. Känns fantastiskt.

I morgon ska jag jobba och det ska bli sjukt roligt att träffa alla igen. Vet inte riktigt hur jag ska göra med matlåda, men jag får väl låta morgondagen gå i den sötsliskiga näringsdryckens tecken, helt enkelt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.