Om Josefin

Om ännu ett jobb till Josefjant

Hej, hej.

Snart flyttar VK-Julia till Stockholm, vilket känns väldigt tråkigt. Vi umgås inte mer än när vi är ute på jobb tillsammans, men hon är ändå en väldigt färgstark och kul karaktär, och därför känns det tråkigt att inte längre kunna hänga med henne när man är ute och skriver på festivaler och spelningar och sådant.

Nu råkar det i alla fall vara så att Julias jobb som någon slags VK ung-boss blir ledigt, och detta har jag blivit erbjuden och tackat ja till idag. Några timmar i veckan, efter att jag stämplat ut från Kontorsråtteland, ska jag hålla i ungredaktionens möten, läsa igenom texter, ha telefonkontakt med ungreportrarna och skriva planering. Blev himmelens glad när min förra redaktör Marie Albinsson frågade om jag ville göra detta, och jag ser verkligen fram emot att sätta i gång. Ungredaktionen – be afraid, be very afraid! (Nä, ba skoja. Jag är jättesnäll.)

Åh, livet ler verkligen sitt bredaste leende mot Josefjant Is-hacksson just nu.

5 kommentarer

  1. cissi

    Roligt och mycket bra att du blir chef på Ung-sidan, ser fram emot många roliga vinklar och intressanta artiklar om det utbud av fenomen och happenings som finns att välja bland i vår värld =)

  2. julia

    wohoo. hörde idag av Marie. Jag röstade på dig så fort jag berättade om min flytt. Du blir en bra ersättare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.