Om Josefin

Om Josefin vs Tvättmaskinen

Hej, hej.

Försökte mig på att tvätta förra veckan, vilket inte gick så värst bra. Läste instruktionshäftet, proppade maskinen (som också är en torktumlare) full, vred på rattar och tryckte in knappar tills jag, enligt instruktionerna, valt rätt program. Sedan slog jag mig ner på toaletten och började stirra in i maskinen för att se om det kom något vatten. Till en början gjorde det inte det, men efter en stund började det minsann forsa. Tyvärr från fel ställe bara. Ur en liten lucka längst ner på maskinen sköljde plötsligt vatten likt en vårflod över mina sexiga tubsockar, och efter tio sekunder flöt instruktionshäftet omkring i min badrumsdamm. Jag gav upp och tvätten förblev torr.

Sedan jag kom hem från jobbet har jag inte gjort så värst mycket, bara käkat snabbmakaroner för andra gången idag samtidigt som jag lusläst dagens VK, kikat in på alla bloggar som jag följer och tittat på Martin Timell. På samma gång. Nu ska jag försöka ta tag i tvätten igen och undvika att bli ägd av den förbannade jävla skitmaskinen igen.

En kommentar

  1. William

    Det JAG glömde imorse var att säga att jag läser din blogg också 🙂 Uppskattar att du inte skriver som en rosa modegalen liten bloggis i klackiskor, utan vad du tycker om saker och ting.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.