Om Josefin

Om när man vaknar utan underbyxor

Hej, hej.

Det blev tyst en stund på fikat idag, och då försökte jag starta upp ett samtal igen genom att berätta för mina kollegor att jag vaknade upp med mina trosor precis bredvid ansiktet i morse. Det är sant! Sov som en klubbad säl hela natten och hade ingen aning om varför jag helt plötsligt var underbyxlös, men förhoppningsvis berodde det på att jag tyckte att de var obekväma och därför tog av mig dem, och inte på grund av att någon otäck troshatare varit på besök under natten. Mina kollegor skrattade, och så här i efterhand känns det bra att de gjorde det. Hade blivit lite jobbigt annars.

Stämplade ut klockan elva och satte mig på Gretus Christ Superstar och började trampa mot sjukhuset för att lämna igen käklåstången samt besöka min tandställningsspecialist, som bland annat påpekade att jag inte biter ihop på vänster sida och därför måste ha ännu fler, och dessutom starkare, gummiband i käften i ett par veckor till. På käkkirurgiska kliniken bad jag även att få en kopia på min journal från 2005 och fram till nu, så att min mor kan bråka riktigt ordentligt med försäkringsbolaget.

Sedan jag kom hem har jag faktiskt bara ätit nudlar och sovit. Tidigare i veckan hade jag någon slags plan på att gå ut på krogen både i dag och i morgon, men sen insåg jag hur urbota dumt det hade varit och blev kvar hemma. Jag är i princip pank just nu, men tack vare att Frille Svan tyckte att jag var värd en påse chips och förde över etthundrafemtio spänn på mitt konto så kunde jag gå och handla. Så nu ligger jag här och tittar på nyheterna, läser en rätt lättsam bok av Louise Boije af Gennäs, proppar käften full av ostkrokar och tycker att livet är rätt gött.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.