Om Josefin

Om ändrade planer

Hej, hej.

Tydligen ska jag inte alls äta snabbmakaroner idag. Jag ska krubba på Wayne’s med Jesus-Ylva i stället. Har inte träffat mitt hjärtas fröjd så mycket på sistone, eftersom hon mest haft tungan i halsen på en blivande logoped. Blir skoj att träffas och snacka lite skit.

Var med om en mycket märklig sak nyss – jag skrev in min semester i semesterlistan. Har aldrig haft semester tidigare, och därför är det med blandade känslor som jag tänker på mina fyra veckor av ledighet. För tillfället ger det mig mest ångest, eftersom jag liksom ägnat all tid sedan jag gick ut gymnasiet åt jobba så mycket jag bara kunnat och tackat ja till i princip allt jag blivit erbjuden, och det därför känns skumt med betald ledighet. Samtidigt kommer det bli väldigt skönt och roligt också, speciellt om white trash-trippen med brudarna blir av (den måste förresten bli av, för Emelie har tydligen köpt en färdig outfit till mig som jag gissar på är någon slags träningsoverall), alternativt den där utlandssemestern som vi snackat lite löst om.

2 kommentarer

  1. Bödeln

    AAAAaaah semester alltså! Har man väl haft de en sommar så kan man aldrig vara utan de igen 😀 Så är de bara. Man jobbar ju för att vara ledig 😉

    Ha en trevlig semester by the way 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.