Om Josefin

Om en fin helg och en eventuell blodförgiftning

Hej, hej.

Fin helg. Lördagsförmiddagen ägnades åt städning och pyssel i lägenheten. Morsan och Göran var förbi och dumpade flyttkartonger fulla med skit som jag inte vill ha (typ gamla skolarbeten och sådant. Det borde vara lag på att ens päron förvarar sådant åt en tills man känner sig vuxen på riktigt, vilket jag troligtvis kommer att göra när jag är ungefär trettiofem eller så), och de hjälpte även till med att skruva upp ett par hyllor på väggarna.

På kvällen kom Kristoffer Krokodil, och vi drack öl, surrade och glodde på teve. Efter ett par timmar kom även Lovisa, Antsypants och Bene. Då blev det ännu mer öl, och i stället för att glo på schlagerspektaklet lirade vi Guitar Hero tills det var dags att dra till Scharinska där vi mötte upp med Höken. Min första utekväll i Umeå på ett ganska bra tag – vilken grej. Väldigt trevligt, var det.

Igår gjorde jag väl inte så värst mycket mer än att sova, läsa och äta mig illamående på chips. På kvällen tränade jag upp mina Guitar Hero-skills enbart för att någon gång kunna spöa skiten ur Antsypants, och sedan ägnade jag övriga kvällen och natten åt att oroa mig för Frille Svan samt försöka tvinga i väg honom till akuten, eftersom han tatuerades i lördags och nu troligtvis har fått blodförgiftning. Ack och ve, det är i sanning inte lätt att vara en bad boy.

En kommentar

  1. n'Anders

    …för att vilja ta emot sina gamla prylar från föräldrarna. Jag är 36 år, har fru, villa, vovve och barn och senast i helgen ville farsan pracka på mig några lådor med skrot! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.