Om Josefin

Om när man nästan längtar ihjäl sig

Hej, hej.

Dagen har varit mycket bra hittills, förutom att jag råkade spilla ut en kanna med mjölk på golvet (jag grät dock inte över denna spillda mjölk, men skrek däremot könsord åt den) samt att salladen jag inhandlade på OK/Q8 i morse smakade vidrigt och inte alls var värd de femtio kronor som jag betalade för den. Förutom detta har allt varit fina fisken.

Idag jobbar jag som vanligt och ska strax börja pillra med en dödsannons, och efter jobbet hoppas jag att ska lyckas övertala morsan att hänga med mig på Plantagen. Jag har nämligen planer på att pimpa min balkong. Kanske blir det i så fall även en sväng förbi H&M så att jag kan inhandla strumpbyxor också, samt en liten tur till Systembolaget så att jag kan köpa bärs. Ska skriva någon slags mastodontkrönika på fredag kväll, men på lördag är jag helt ledig och ska tillbringa den dagen med Becker i solen och skölja ner nygrillat kött med iskall öl. Så sjukt jävla sweet, jag längtar ihjäl mig!

2 kommentarer

  1. Stippe

    Könsord åt mjölken???? Var väl inte K**en? HIHI Mjölk kommer ju från kvinnliga djur så vi var väl knappast skyldiga? FÖ låter grillkvällen trevlig.Kämpar just med revisar från Willys i ugnet och laddar ner Climax Blues Band.MMMM:)
    Simma lugnt Josse….

  2. Tone

    Kall öl och grillat, varmt kött.. det lät gott! :o)

    Hoppas att allt är bra med dig nuförtiden och så! Take care!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.