Om Josefin

Om skriet från vattenklosetten

Hej, hej.

Sitter på jobbet med benen korsade som en dam. Dock inte för att jag är speciellt damig av mig, men för att jag är helt otroligt pissnödig. Kateterupplevelsen på sjukan var verkligen ingen höjdare (speciellt inte när de liksom slurpade ut slangen ur urinröret på mig, eller urinvägsinfektionen som jag fick efteråt), men en vuxenblöja skulle kanske inte vara så dumt att ha i sin ägo.

Det var en himla tur att jag läste Julia Wibergs blogg tidigare, för jag hade totalt glömt bort att det är idag som jag ska inskolas i arbetet som VK ung-ledare (vill egentligen kalla mig för chef, men det kommer jag ju inte riktigt att bli). Idag gick vi över till sommartid på VK, vilket innebär att vi slutar klockan fyra på eftermiddagarna, så då är det bara att ta mitt pick och pack och knalla upp på redaktionen och fortsätta arbetet där.

Har för övrigt haft en mycket fin helg som resulterat i sönderbrända axlar och en hel del lustiga historier, men om jag skulle få för mig att dela med mig av dessa får det nog bli senare. Just nu kan jag riktigt höra hur vattenklosetten kallar på mig, nämligen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.