Om Josefin

Om att man överlever vilken skit som helst

Hej, hej.

Dåligt med uppdateringar på sistone, och det beror på många olika anledningar. En anledning är att jag har blivit trakasserad med tjugosju sms där det står exakt hur jag ska dö och vad exakt jag är för något (till exempel är jag tydligen en billig hora som kommer dö genom att få en slö kniv huggen i underlivet tills jag förblöder). Först kunde jag ignorera detta, men i måndags var det som att det till slut blev för mycket och då bröt jag ihop på jobbet och fick skjutsas hem av min chef. Förutom detta har jag såklart jobbat som vanligt, blivit omhändertagen av mamma, fikat på Wayne´s med mina kamrater och tittat på teve med ett lammkött.

Just nu sitter jag i växeln medan världens bästa växelhäxa, Karin, är på lunch. Ikväll ska jag troligtvis först glo på fotboll på O’learys och sedan blir det musikquiz på Pipes of Scotland med mina brudar. I dessa tider är jag så sjukt tacksam över… ja, väldigt många saker. Som mina vänner, min familj, mina arbetskamrater, att jag känner mig fri som en fågel och att det känns som att jag är en sådan som överlever precis vilken skit som helst.

6 kommentarer

  1. Tommy

    Oavsett vem som skriver/skickar dessa sms till dig så skall Polisanmälan göras. Personen ifråga saknar uppenbarligen ett o annat mellan öronen o kommer att fortsätta m sina trakasserier, iom att du skriver att du bryter ihop så är det en seger för denne o en sporre att förtsätta.

  2. Erika Westling

    Fy va hemskt! Vad är det för hemsk männsika som gör detta?!!!

    Din Blogg är fantastiskt bra, läser den varje dag. Keep Up The Good Work!

  3. mormorsmor

    Det är mycket man får stå ut med när man är bloggare.

    Jag blir t ex kallad kommunistkärring, fast det är då långt enklare att stå ut med än de fruktansvärda grejor som du får SMS om.

    Vad ska man göra i denna sjuka värld?

    Jag håller då på dig, för du går inte av för hackor.

  4. Kim

    Det är som gör såhär mot dig!

    Jag älskar att läsa din personliga och roliga blogg.

    KEEP I UP

    och till dig som sms:ar..
    STACKARE!!! ömkligare människa kan inte finnas!!!

  5. B-M W

    knäppskalle är ett lindrigt ord för såna som beter sig som den som sms till dig. Stå på dig du är bäst iallafall MVH Lars mamma

  6. Jocke

    Blir så grymt upprörd när jag läser att du blivit trakasserad av nån idiot, anmäl och hoppas att personen åker dit! Läser din blogg varje dag och jag hoppas att du kommer att fortsätta – du är bäst!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.