Om Josefin

Om skrivkramp och en resa till hjältarnas hemvist

Hej, hej.

Sitter och skriver krönikan med deadline i morgon, och det går inget bra alls. Så in i helvetes jävla skitdåligt går det, faktiskt. Det gör bara det ibland. Skrivkramp, ni vet. Men nog om det!

Har i alla fall haft en strålande dag. Har bland annat läst i genom varenda ansökan som kommit in till ungredaktionen, bokat och gjort predikoturer och tryckt i mig ett päron trots att jag är lite allergisk och därför såg ut som att jag gjort en dålig läppförstoring efteråt. Har även tagit ut två dagars semester nästa vecka för att åka till Göteborg och gå på West Coast Riot för att se ett av mina favoritband – Social Distortion. Det enda problemet nu är att jag inte har bokat biljett till varken festival eller resan, eftersom jag har en massa stuff att göra i Umeå dagarna efter spelningen. Dagen efter West Coast Riot har jag till exempel bestämt med Mats på Red Dragon att han ska få fylla i min tatuering (han ringde måndagen efter att mors dags-reportaget var i tidningen och sa att han inte var helt nöjd med blommorna), och på lördagen ska jag och Evelina göra vårt första Sommarpatrulls-reportage på Wheels. Hänga med raggare och åka raggarbil under en dag och en kväll, typ. Av dessa anledningar kan jag inte köpa biljett och resa ner till Göte-la-borg förrän jag har hittat ett lämpligt färdmedel hem på fredag förmiddag.

Efter jobbet har jag tagit en sedvanlig tantlur, vilket jag ansåg vara ett smart drag eftersom jag troligtvis kommer måsta vara uppe i natt och skriva. Tyvärr är jag fortfarande skittrött, men det ska väl en kopp kaffe råda bot på, tänker jag.

Bjuppar på en fin bit med hjältarna i bandet Perkele, dagen till ära:

Nu ska jag låta händerna ila över tangenterna som små krabbor tills krönikan är färdig. Har som mål att vara färdig senast klockan tolv i natt. Önska mig lycka till, det kan behövas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.