Om Josefin

Om att vara färdig

Hej, hej.

Jag är klar! Färdig! Done and done! Känns utmärkt, tackar som frågar. Ska bara finjustera den lite i morgon bitti när jag kommer till jobbet och slänga in den i ett worddokument. Man mäkrer liskom itne när bokstverna försvinnere eller kastas omkirng huller om buller när man bara skirver i WordPad hemma och har lite bråttom. Ni fattar. Räkna tecken kan man inte heller göra, även om jag visserligen har blivit rätt bra på att avgöra hur många tecken en text är bara genom att titta på den.

Nu är jag självklart pigg igen på grund av tantluren, så jag tänkte kolla klart på ett avsnitt Nord och Syd innan det är dags att sova för att sedan vakna i morgon bitti, halvt medvetslös och utan livslust, och trampa i väg till Västerslätt. Det blir i alla fall en bra dag i morgon, det är jag helt övertygad om.

5 kommentarer

  1. Fd umebo

    Klart som fan att du ska åka ner till götet! Helt underbar stad när man upptäcker att vintrarna är varma och korta och somrarna lååånga. Sen är det inte många svenska ”storstäder” där man kan sätta sig mitt i centrum och sprätta en bärs eller sju. Många som sitter utanför tingsrätten mitt i smeten men det är inte så givande. Följ exemplet som perkele ger, knata upp till skansenkronan en solig dag. Massor med schysst folk där, nära till bolaget och ofta en skum (hrm) sötaktig doft i luften.

  2. Lena S

    När jag tantlurar blir det flera timmar och sen ugglar jag hela natten. Inte kan man hålla på med Wheels och sånt.

    Rutan gör en effektiv tantlur. Hon slänger sig i sin tantfåtölj, lutar skallen bakåt, gapar och drar timmerstockar i femton sekunder. Sen är hon pigg igen.

    Hur gör du?

  3. Josefin

    Rutans metod lär vara den bästa, men om jag går och lägger mig efter jobbet slutar det med att jag sover i minst två timmar. Totalt karaktärslös är vad jag är! Sedan kan jag inte sova på hela natten och måste roa mig med att titta på teveserier till långt in på morgonkvisten, och är därför som ett lik dagen efter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.