Om Josefin

Om midsommarplaner (eller när man inte har några)

Hej, hej.

Det ringde en kund tidigare idag, och min kollega Jacob tog emot samtalet. Med sliskgubbeaktig (Jacobs ordval) stämma sa han: "I morgon är det midsommar! Då är det bäst att passa på, tjejerna är ute." Det kunden inte kunde veta är att Jacob inte ska jag a brudar på midsommar, utan bara hänga på landet och dansa runt sin pojkväns midsommarstång.

Jag har i nuläget inga planer alls för midsommar, om det inte blir så att jag får vara Bibis bihang och hänga med på festen som hon ska på. Men det vet jag inte än. Sa till morsan att jag skulle hoppa från balkongen om jag inte hittade något att göra eller någon att vara med, vilket hon svarade med ett: "Jaha, då bryter du väl benen då."

Seriöst, nästan alla mina kompisar ska vara i olika sommarstugor och supa och ägna sig åt familjära aktiviteter och sånt bland skuttande Golden Retrievers och barn som ännu inte lärt sig att kontrollera sitt bajsande. Jag känner ingen som har en sommarstuga. Åtminstone inte där jag får vara.

Åh, save me Jeebus.

En kommentar

  1. Stippe

    Var glad Du Josse! +4 0ch fryst häcken av sig.Inget bra läge för en gräspippare;) Dessutom getingstungen!!!!!!!!Shit.Tjolahopp så länge.Kramen/Stefan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.