Om Josefin

Om en inställd resa och ett intresse för mord

Hej, hej.

Jaha, här var det ju ett tag sedan det uppdaterades? Kan inte riktigt förklara varför, men jag tror att det har att göra med att jag faktiskt varit lite upptagen. Dels med att jobba, men även med att flytta Becker från Mariehemsvägen till Istidsgatan, vara kär i killen som jobbar på OK/Q8, få mina ögonbryn noppade och färgade samt att läsa om mord inne på Flashback. Blir ohälsosamt intresserad av just mord på sommaren, utan att riktigt veta varför. Tänker förresten ohälsosamt mycket på döden över huvud taget nu för tiden, men det tror jag har att göra med att jag bokat och producerat rätt många dödsannonser på sistone. En fin vers i en annons och jag är nära att börja böla. "Vadan detta?" undrar ni. Och jag undrar faktiskt samma sak.

Det blir förresten inget Göteborg för mig, och jag går därför runt med en konstant klump i magen. Hade varit så jävla roligt att hänga med alla (Höken, Lovisa, Gustaf, Robert, Age och så vidare) igen och dricka öl och titta på Social Distortion, men jag hittade ingen lämplig resa hem så att jag hinner jobba på lördag, och därför var jag tvungen att ställa in mina planer. Social Distortion står överst på min lista över band som jag vill se innan jag dör, och nu känns det liksom som att jag aldrig kommer att få göra det. Därför suger det lite att vara Josefin Isaksson just nu.

Försöker tänka på annat i stället för på hur jag kommer missa en fantastisk spelning, med fantastiska kompisar i en fantastisk stad, men helt lätt är det inte. Ska ju i alla fall fylla i gaddningen på fredag, och på kvällen blir det grillning och öl med mina tjejer. Och i morgon kommer ju faktiskt min första feta lön sedan operationen och sjukskrivningen, så då ska jag återigen förvandlas till en vidrig konsument. Så helt värdelöst är det ju faktiskt inte att stanna hemma (eller jo, ganska, men skit samma).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.