Om Josefin

Om en Ersbodaturné, lite fotboll och om en snubbe som tror sig veta vart den magiska knappen sitter

Så här såg det ut när Antsypants och hans lag förlorade. 11-0 blev det visst.

Hej, hej.

Är just hemkommen efter att ha varit vid Minerva och glott på när Antsypants Korpen-lag fick stryk med 11-0. Det var roligt men kallt, och dessutom verkade varenda mygga i hela stan vara sugen på mig. Under matchen ringde förresten Lammköttet från Göteborg medan Social Distortion lirade så att jag fick höra Ring of fire och lite av Reach for the sky. Det var trevligt, men fick samtidigt ångestklumpen att växa till dubbel storlek ungefär.

Eftermiddagen spenderade jag för övrigt genom att förnedras på olika sätt, men även genom att dra på Ersbodaturné med Blebban och Emelie. På turnén inhandlades bland annat mat till grillningen i morgon, men jag hann även köpa ett par löpare, ännu ett prickigt påslakanset (har alltså redan ett, men det kan ju ni omöjligt veta eftersom jag inte har berättat det och för att väldigt få av er, tack och lov, varit hemma hos mig) och lite smink och öl och sånt.

Förnedringen var förresten inte av sexuell karaktär. Jag råkade bara göra lite trattiga grejer när jag skulle tanka bilen. Först fick jag till exempel inte upp det bråkiga tanklocket och fick jaga rätt på min plastbrorsa, Alexander, så att han kunde hjälpa mig. Sedan var jag även tvungen att be om hjälp under själva proceduren, bara för att jag glömde bort att trycka på en jäkla knapp. Bibi fick gå in och be en snubbe på Statoil att hjälpa mig, och trots att jag faktiskt redan kommit på vad det var som jag gjort fel när han väl pallrade sig ut från macken, verkade han hata mig. Typ suckade så att det lät som att han hade en orkan i käften och sa: ”Du måste trycka på den magiska knappen. Där! Där sitter den magiska knappen!” Det var pinsamt, men gör samtidigt inte så mycket eftersom han uppenbarligen var ett rövhål. Förresten vet väl alla människor att den magiska knappen sitter någon helt annanstans?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.