Om Josefin

Om varför ni kanske inte fick någon tidning i morse

Hej, hej.

Sitter i växeln i veckan, och just nu lyssnar jag på Discipline och försöker förklara för alla abonnenter som ringer och inte har fått någon tidning idag att det troligtvis beror på att det varit strul i tryckeriet i natt och att det blev försenat med ett par timmar. Så om nu någon som läser min blogg också blev utan sin tidning i morse vet ni vad det kan bero på.

Har sovit skitdåligt i natt. Dels på grund av tantluren som jag unnade mig på eftermiddagen som gjorde att jag sedan hade svårt att somna, men även på grund av ovädret som väckte mig runt halv två när jag precis hade somnat för natten. Vaknade med ett ryck och kom på att jag hade dukar, dynor och lite annat tjafs ute på balkongen, och var halvvägs ute innan jag kom på att jag var naken och att det förmodligen var en dålig idé att blotta sig. Dessutom hade det varit drygt om blixten slagit ner i min degliknande kropp. Pinsamt att bli hittad så, tänker jag.

En kommentar

  1. Helena

    vaknade också inatt av åska o regn och insåg att jag hade dynor och annat jox ute.. PLUS att jag sitter i en växel idag o grinar för att jag inte får vara utomhus *gråååt* Hoppas du hare fint i alla fall 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.