Om Josefin

Om lördagen i bilder

Först käkade vi på Taormina. Becker bjöd på sin allra bästa tantsnusk-min, och själv försökte jag se ljuvlig ut, men såg som vanligt mest bara ut som Hatchet-Face (från filmen Cry Baby med Johnny Depp, ni vet). Bibi och Emelie var som vanligt både söta och rara, åtminstone tills de sa att de inte ville gå på Trädgården, utan på TC. Då förvandlades de till häxor i mina ögon.

Hemma hos mig gosade häxorna med varandra och laddade
inför ett besök på köttmarknaden.

Jag tog en liten svängom med mig själv iförd min nya klänning. Hade köpt nya strumpbyxor också, men när jag stod inne i affären måste jag ha glömt bort att det är juli nu och inte januari och att jag faktiskt inte är så likblek som jag tror. Blev kallad "ghost legs" av Bibi hela kvällen. 

Emelie hade nya, skitsnygga killer heels som hon klapprade runt i. Efter att hon gjort denna kissnödiga modebloggspose klapprade vi alla ut på stan.
Becker, Emelie och Bibi till TC. Jag till Trädgården.

Etiketter: , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Josefin Isaksson

    Svar till Joakim Sundbom (2009-07-12 22:30)
    Var kul att du gillar det! Det gör jag också. Det var ett sånt jävla projekt tidigare att lägga in bilder, men med nya bloggportalen går det jättesmidigt och så kan man ju även lägga flera bilder i samma inlägg numera, vilket är helt lysande.

  2. Josefin Isaksson

    Svar till Erika Lundgren (2009-07-13 11:22)
    Haha, inte? Den är i sanning fantastiskt! Ska förmodligen träffa Becker i eftermiddag, och då ska jag genast be henne att börja göra den på jobbet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.