Om Josefin

Om dagens horoskop

 

Hej, hej.
Läser mitt horoskop i dagens Expressen, och det lyder:
"Du är den smarta och den klokaste. Kärleksfull uppvaktning kan du få. Det är någon som du tidigare önskat möta, men inte trott att det skulle vara möjligt. Nu kan din önskning infrias."
Att jag är smart och klok visste jag sedan tidigare, men det här med kärleksfull uppvaktning lät ju spännande! Ska jag äntligen träffa någon nu som inte först höjer mig till skyarna, för att i nästa ögonblick säga att han ska hugga mig i huvudet med en yxa, med en kniv i underlivet eller hur han önskar att jag ska bli överkörd när jag cyklar till jobbet? Eller är det bara killen på OK/Q8 som äntligen förstått att vi två hör ihop?
Jag darrar av förväntan.
Etiketter: , , , , ,

3 kommentarer

  1. fred k

    de va ett jävla tjat om hur du blev behandlad av mig…du visste ju va ja va för människa när du träffade mig..jag har ett helvete ändå utan dina inlägg om hur ja va mot dig.. ändå jobbigare när mina polare läser din blogg och allt ja sa..

  2. Josefin Isaksson

    Svar till fred k (2009-07-16 17:38)
    Jag blir hemskt frustrerad när jag läser den här kommentaren från dig, men av erfarenhet vet jag att det är en dålig idé att ge sig in i en diskussion med dig. Därför låter jag bli.

  3. Danne

    Fred k är bevisligen ganska sjuk, eller har varit.

    Du är stark Josefin, det är bra att ventilera det som hänt.
    Hoppas du har det bra.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.