Om Josefin

Om min nördiga vän Ylva

Hej, hej.

Det blir bio i dag igen, faktiskt. Snackade just med mitt hjärtas fröjd och lilja, Ylva, och bestämde att vi ska gå och se Harry Potter klockan två. Det kändes som en perfekt tid, eftersom jag då kommer vara jättesugen på popcorn (brukar aldrig köpa sånt när jag går på bio, men nu blir det en perfekt frukost). Sedan känns det även som en utmärkt tid eftersom jag sedan har kvällen fri att tillsammans med morsan frakta hem hennes superfina gamla vardagsrumsbord till mig och sedan baxa in det i min lägenhet.

Ylva såg förresten Harry Potter redan i fredags, men föreslog att vi skulle gå och se den i dag ändå. Hon är sjukt nördig när det handlar om Harry P. Kan prata om böckerna i timmar, och är lite rädd för Voldemort och sådär. Denna nördighet är en av många egenskaper som gör att jag älskar Ylva så mycket som jag gör. Hon är liksom så himla skum, men samtidigt så sjukt jävla härlig.

Etiketter: , , , ,

3 kommentarer

  1. Ylva

    Alla dina läsare lär ju vilja dejta mig. Vilken man vill inte ha en tjej som kan första kvartens dialog ur filmen Sagan om ringen, som har Darth Vader på nyckelringen och som dessutom är sjukt rolig, bedårande och älskvärd?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.