Om Josefin

Om när två halvnakna brudar får varsin present

Hej, hej.

Egentligen skulle jag intervjuas idag tillsammans med en annan bloggare, men på grund av ett punkterat bildäck (eller hur det nu var), blev intervjun framflyttad till i morgon i stället. Mig gör det i alla fall detsamma, jag gör ändå inte så värst mycket mer än att sova och dröna om dagarna.

I stället för att intervjuas spenderade jag några timmar till i sängen framför South Park, och sedan åkte jag ner på stan och mötte upp med Camilla och Becker. Kom nyss hem med fyra tavelramar, en vas, en liten bukett med fejkade körsbärsblommor och lite nya kläder. Konsumenten i mig låter dreglet flöda och gnuggar händerna av förtjusning.

Vasen, bredvid en mindre vacker vinylhög. Fast Johnny är ju i alla fall fin.

Nya ramar till mina novellmagasin från 1950. Hittade dem på en loppis i Värmland när jag var sisådär femton bast. Novellerna är för övrigt ruskigt dåliga, så tur är då att framsidorna åtminstone är tjusiga.


Har en hel samling med pinuppor, som aldrig någonsin haft en ram.
Nu fick mina badrumsbrudar varsin i alla fall. Hade de
kunnat skreva och kvittra av glädje hade de gjort det.

 

Nu ska jag kolla hur Tjockis-Glenn och Sally, Robert och Annas katter, har det. Sedan ska jag hem till Becker och spela tv-spel och bärsa med ena handen innanför byxlinningen.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.