Om Josefin

Om en dag i spyans tecken

Hej, hej.

I fem veckor i sträck har jag och Evelina ägnat helgerna åt att nöjespatrullera och åka på diverse olika äventyr i länet och rapporterat från dem, men i helgen är det minsann två lyckliga frilansare som är lediga.

Började min fantastiska, lediga helg genom att trycka i mig en glass utanför OK/Q8 tillsammans med Antsypants, innan han åkte hem till sin hemby långt upp i landet, strax utanför Gällivare. (Och nu går jag och hämtar min mobiltelefon för att se hur byns namn stavas… ett ögonblick…) Okej. Nilivaara heter den visst. Spännande fakta om byn, som att vägen mellan Nilivaara och Gällivare asfalterats om och är fin igen, hittar ni här! Missa för guds skull inte chansen! Kunskap är makt!

Efter att jag önskat Antsypants en lycklig resa cyklade jag in till stan för att möta upp med Bibi. Jag mådde egentligen risigt hela tiden, men det var inte förrän vi var inne i en smyckesbutik som jag började känna att jag verkligen mådde illa på riktigt. Tog för givet att det var min glassfrukost som var boven, och tänkte att det kunde vara en bra idé att äta, så jag och Bibi styrde stegen mot ett matställe. Jag beställde lasagne för stjuttiofem spänn, tvingade i mig ungefär två tuggor, men insåg sedan att det var kört.

Rusade in på en offentlig toalett, vred på kranen och ställde mig med huvudet.ner i porslinet och spydde för kung (Carl XVI Gustaf) och fosterland. Det är lite märkligt det där med hur det först känns så himla obehagligt att kräkas, men att man sedan, när man väl är i gång, inte alls tycker att det är så hemskt (nu låter det förrsten som att jag är en mycket sjuk person som gör detta ofta, men så är det ju inte). Efter första vändan var jag betydligt kaxigare. "BRING IT ON, BITCH!", tänkte jag, och stirrade ner i den äckliga sörjan i toastolen, för att verkligen bli äcklad och få ut allt. Och så kräktes jag ännu mer.

Efteråt mådde jag mycket bättre, men cyklade ändå hem på en gång, och har sedan dess bara legat i sängen och vilat.  Nu börjar jag dock känna mig redo för att kanske hitta på något, så jag ska kasta mig in i duschen, och sedan hänga lite med Blebban.

2 kommentarer

  1. Karin

    På din header så finns ju du där på till vänster. Hur får man bara dig på bild och inte det som e runt omkring? Har du klippt ut dig eller? Jag hajar inte. Jag har photoshop och borde ju kunna göra sådär.. vill lära mig! xD

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.