Om Josefin

Om en liten utgång

Hej, hej.

Det blev en liten utgång i går. Min förfest bestod av att jag gned mig i sängen fram till klockan halv tio, kastade mig i duschen och drack en öl medan jag sminkade mig. Därefter cyklade jag in till stan i spöregnet och mötte upp med Blebban utanför Allstar, som förkrökat på good ol’ Carlshöjd tillsammans med några av våra gamla klasskamrater från grundskolan.

Allstar var helt okej, men är kanske inte riktigt min grej. Jag kände mig konstant övergödd och mätt, så sammanlagt under hela kvällen och natten drack jag tre öl och kände mig hela tiden nykter och städad. Dansade lite, fick peta bort krossat glas från skosulorna precis hela tiden, höll hårt i Bibi som gång på gång höll på att halka på golvet och försökte hålla mig på replängds avstånd från de män som tror att det är okej att komma fram och typ smeka en över armen med sina tafsiga svininfluensahänder bara för att man råkar vara tatuerad där. Träffade förresten en läsare som ville att jag skulle omnämna honom här, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Hur som helst sa han i alla fall, säkert tre gånger, att han var en gubbe som läste min blogg.

I dagens papperstidning kan ni förresten läsa reportaget om mig och Underbaraclara. Vi blev fantastiskt tjusiga på bilderna, tycker jag. Var faktiskt lite oroad där ett tag, som när fotograf Malin ville att vi skulle ligga på en brygga med huvudena bredvid varandra, till exempel. Tänkte genast att jag skulle se ut som en padda. Dessutom var det så ljust ute att vi var tvungna att blunda, räkna till tre och sedan slå upp ögonen för att få till en bild där vi inte såg helt nedknarkade ut. Och det hade ju kunnat bli hur som helst. Men som sagt. Jag är väldigt nöjd.

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.