Om Josefin

Om ett nattligt äventyr

Hej, hej.

Camilla och hennes pojkvän Jimmy kom förbi mig med tavlan som Camilla målat åt mig, och jag är så sjukt glad och nöjd nu att det inte är klokt.


TItta så fin. Schyssta rattar och en schysst… platta.

När jag beundrat tavlan en stund bjöd jag mina gäster på varsin Hello Kitty-isglass, och berättade att jag, efter en dag av lugn och härlig ensamhet, nu började känna mig rastlös. Då bestämde vi oss för att dra och grilla korv. Typ klockan elva på kvällen. Bara sådär, liksom.


Åkte hem till det rara paret för att hämta en yxa och lite andra grejer, och fann den hjärtliga lappen ovan på deras ytterdörr.

Jag såg ut som en vidrig luffare i gårdagens smink och en slarvig, ful och fluffig håruppsättning. Men vem bryr sig om det när man ska ut i skogen och grilla luffarmat, och efteråt ändå bara lukta gran, rök och bajs? Inte Josefjant Is-hacksson i alla fall.


Sedan var det inte så himla lätt att fota något mer med mobilen, för vid Hamptjärnsstugan var det mörkt. På bilden ser ni i alla fall en eld samt en korv som jag valde att grilla med hjälp av "spetsad våldtäktsmanspenis"-metoden.

Kom hem för en halvtimme sedan, och nu ska jag lägga mig i sängen och somna ifrån ett avsnitt South Park efter en mycket trevlig natt.

 

3 kommentarer

  1. u.s.c

    Josefin du skriver dom skönaste inläggen. Hur gör man för att få spontana nattliga besök, finns det någon kölista man kan ställa sig i?
    PS. Jag är seriös

  2. Josefin Isaksson

    Svar till u.s.c (2009-08-02 04:26)
    Till att börja med vill jag tacka dig. Du verkar allt vara en riktig raring!

    Är dock inte säker på att jag hänger med riktigt angående det där med spontana nattliga besök. Vill du ha spontana nattliga besök lite allmänt sådär? I så fall vet jag inte riktigt hur man går tillväga. Får typ aldrig det själv.

  3. Rörig raring

    Lol, nu i efterhand inser jag att det i text inte blev likadant som jag tänkte i huvudet. Ordet nattliga gav det hela en lite luddig innebörd. Jag skyller på klockslag och promillehalt. Hur som haver, min poäng var att om jag fick besök kl 23 och erbjudande om att tex sticka och grilla så skulle jag aldrig banga. För när alla polare redan ligger och sover och man själv är nånstans mellan lunch och middag vore det betydligt roligare med ett sommaräventyr i natten än att sitta själv och kolla igenom tvserier man missat.

    På tal om tvserier, vilket är ditt favoritavsnitt av South Park?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.