Om Josefin

Om att Mufasa är sexig

Hej, hej.

Halv åtta i morse vaknade jag av ett dunkande och irriterande jävla skitljud och stapplade halvnaken upp och smällde igen balkongdörren. I min dröm kom det där ljudet från en stor lyftkran som slängde ner skrot, typ stora plåtbitar och motorer och grejer, i mitt runda rymdhus, för att det skulle vara tungt nog att stå kvar medan jag åkte och handlade. I verkligheten var det bara en lastbil utanför OK/Q8 som levde om. Mycket märklig dröm.

Lyckades i alla fall somna om, och sedan jag vaknade igen klockan halv två i eftermiddags har jag varit med Becker. Först letade vi resor, och om nu Becker bara får vara ledig i en vecka i slutet av augusti så sticker vi till Grekland då. När vi var färdiga med sista minuten-letandet på nätet drack vi kaffe, sjöng ledmotivet från Lejonkungen och pratade om att Johanna alltid har tyckt att Mufasa är sexig. Sedan drog vi till Ica Maxi med en av Beckers arbetskamrater för att storhandla.

När jag cyklade hem från Beckers lägenhet på Nydalahöjd med två tunga matkassar på styret, dataväskan över axeln, massa dasspapper på pakethållaren och en jävla insekt som flygit rätt in i mitt öga, såg jag morsan framför mig. Typ hur hon flera gånger i veckan balanserade sjuttio matkassar mellan Ica Träffen på Carlshem (finns inte längre) och vårt radhus på Bärnstensvägen, och så tänkte jag för mig själv att "ja jävlar, det där är mitt liv nu". Sedan tänkte jag att det för det mesta är rätt rock ’n’ roll att vara vuxen, men att det ibland suger rätt hårt också.

2 kommentarer

  1. Sandra

    Tycker du ska ta och slå en pling när du nu är uppe på Nydalahöjd så mycket för jag bor ju också däär! 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.