Om Josefin

Om ocreddigt tevetittande

Hej, hej.

Klockan åtta tog jag av mig byxorna för att se Lotta på Liseberg. Inte för att det var just Lotta då (även om jag tycker att hon är väldigt fräsig), men för att jeansavtagning är höjden av avslappning efter en dag av semesteraktiviteter och hemmapyssel, och för att Lotta på Liseberg blivit lite av en höjdpunkt nu när jag bara har några få tevekanaler.

Jag och Bibi skrattade i dag åt hur fantastiskt komiskt (eller tragiskt) det är att jag numera blir hur glad som helst på måndagar, eftersom jag råkar veta att man då först kan titta på Lotta på Liseberg, och sedan på Beck direkt efteråt. Jag har ALDRIG tyckt om Beck i hela mitt liv. Men jag råkar ju vara ett fan av att titta på teve, och med få tevekanaler anpassar man sig efter ett tag.

Nu skulle man ju kunna tycka att det bara är att sluta titta på teve, i stället för att anpassa sig och titta på en massa skräp. Men det går faktiskt inte. Åtminstone inte om man är ett sådant stort fan av denna sysselsättning som jag är. Jag vet att creddiga människor inte tittar på teve, men jag har aldrig varit en särskilt creddig person, så det är okej.

 

Just nu ligger jag och tittar på Tuppen med Magnus Härenstam på datorn (kan se den filmen hur många gånger som helst), och funderar så smått på vad jag ska hitta på i morgon. Har då i alla fall surrat med Becker om att vi ska träffas och planera en gemensam liten utlandssemester. Ord kan inte beskriva hur sjukt jävla jättelycklig jag kommer bli om vi tar oss i väg.

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.