Om Josefin

Om en lat jävel som kommer att gråta blod

Hej, hej.

Jag tänkte verkligen blogga igår. Jag lovar och svär på att jag hade tänkt göra det. Varför det sedan inte blev av kan jag dock inte svara på, men det var väl latheten som tog över samt det faktum att det kändes oerhört jobbigt att lägga upp alla bilder från trettioårsfesten i lördags. I stället spenderade jag hela dagen i sängen. Först genom att sova till klockan halv fem, och därefter liggandes i olika ställningar med en djävulskt tung bok i nävarna och cirka sex liter vatten i olika kannor, glas och flaskor bredvid sängen. Orkade inte ens kravla mig upp för att åka och kolla på när Antsypants korpenlag fick stryk, och jag orkade inte heller röja i mitt hem (intressant det där att jag skriver ungefär varannan dag att jag måste städa, förresten. Intressant, eller bara sorligt, jag vet inte riktigt). Tvättade i alla fall en maskin och kände mig riktigt stolt efteråt. Ni minns väl att jag alltid gör åtminstone en bra sak om dagen? Jag försöker leva efter det. Det och det där om att man ska unna sig, oavsett om det handlar om skor, mat eller samlag.
Just nu sitter jag vid disken på jobbet och bokar och producerar annonser, pimplar i mig mitt efter-lunch-kaffe och håller tummarna för att jag ska återfå min fantastiska baddräkt som jag råkade glömma ute på landet där festen var. Jag kommer att gråta blod om jag aldrig får återse my precious igen.

4 kommentarer

  1. Emma S

    Ojdå, men undrar om jag inte har sett en baddräkt här nånstans! Ska kolla bland allt kaos och återkomma!

  2. Josefin Isaksson

    Svar till Emma S (2009-08-17 13:03)
    Åh Emma, det vore lysande! Sude har i och för sig messat Matte om det också, men det skadar ju inte om jag skriver här också. Baddräkten, som är leopardmönstrad och i fyrtio/femtiotalsmodell ligger i en svart-vit tygpåse. I den påsen ligger även ett vitt badlakan. Jag skulle bli enormt glad om Matte kunde ta med sig påsen in till stan (hörde att det skulle repas i veckan). 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.