Om Josefin

Om frisörtips, tack

Hej, hej.

Jag börjar känna mig lite sugen på att skaffa en frisyr. I nuläget har jag liksom ingen. Senast jag klippte mig hos en frisör var tjugohundrafem, och senast jag klippte mig överhuvudtaget var nog tjugohundrasju. Jag behöver ju liksom inte röra mitt hår med en sax, det går av ändå på grund av att det är så slitet efter alla blonderingar. Mycket classy, jag vet.
Nu undrar jag om det är någon som har tips på en bra och icke dömande frisör?  Jag varken vill eller behöver höra att det är dåligt att blondera håret, eller ha någon som står bakom mig och suckar över vad jag gjort mot min kalufs. Jag vet redan att det är så in i helvete slitet att det är helt sjukt. Jag vill dessutom fortsätta att vara bimboblond. Det är liksom min thang. Sedan vill jag inte heller behöva klippa någon slags pojkfrippa.
Jag vill alltså betala för en ny frisyr, men även för att:
1. Få fortsätta vara blond.
2.  Få fortsätta att ha hyfsat långt hår.
3. Inte bli dömd på grund av dessa beslut, och slippa ha någon som står bakom mig suckar och stånkar mig i nacken.
 
Vet ni någon sådan frisör?

13 kommentarer

  1. Pro

    Japp! Mitt hår är ungefär som ditt, eftersom jag ofta blir så jävla less på min hårfärg att jag färgar och blekr håret hejvilt. Min frisör heter Charlotte och jobbar på clip room, cool tjej och en förjävla bra frisör!

  2. Emma says style, love & rock and roll.

    Nej. Det är helt omöjligt. Det finns inte. Mitt hår är också så sönderblekt och jag får alltid skäll av frisörer.

    1. Jag får väldigt pushande råd att sluta bleka håret
    2. Enda räddningen är alltid att klippa kort pojkfriss.
    3. Jag känner mig aldrig så usel och dålig som människa som när jag är hos frisören. De kan verkligen konsten att klippa ett självförtroende rakt av.

    Näe fortsätt blek hemma, sätt upp håret i en tofs och klipp av…

  3. J

    Haha, jag är frisör, och sköter mitt hår ungefär som du sköter ditt ;D vill man vara blond så vill man.. 🙂

  4. Sofia

    Testa Sarah Wing (hon skriver ju rockabillybloggen här på vk också så ingen risk för pinsamma tystnader i jakt på gemensamma referenspunkter att småprata om)! Hon jobbar på Sax på Renmarkstorget och är, enligt mig, både superduktig och trevlig och är med stor sannolikhet peppad på att klippa nån annan som också gillar rockabilly (vilket du gör, om jag inte fattat helt fel!)!

  5. Maria Linné

    Hej du glade indian! Du, jag har samma problem med håret..bleker, bleker och bleker. Men äh, man får släppa på stoltheten och gå ändå. ”De har säkert sett värre” brukar jag tänka. Så till frisörtipsen. Jag brukar gå på Clipshops dropin-ställe, mest för att jag är en sån impulsfrisöbesökare. Gå dit en lördag morgon eller en eftermiddag så får du förhoppningsvis tid samma dag.

  6. cornelia

    Hej! Jag rekomenderar Lisa på Hårizont, hon har gjort under med min frisyr och hon är lika blond som du.. 🙂
    Grym frisörska och en härlig person.

  7. Evelina

    Tja Josse! Jag brukar alltid gå till Helena på Hårtoppen på Carlshem, hon är jätteschysst och förstår alltid vad man är ute efter. En klippning går på strax över 300 kronor, rätt billigt för du behöver inte betala hennes hyreskostnader som hos frisörerna i stan. /E

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.