Om Josefin

Om att känna sig hemskt väl omhändertagen

Hej, hej.

Lämnade Scharinska redan halv två tillsammans med Höken och Lovisa. De skulle käka korv med bröd på Statoil, och några sådana utsvävningar har jag då inte råd med, så jag fortsatte färden uppför svingen. När jag cyklat några meter, och det precis började bli jobbigt, trampade en man förbi mig och hojtade att vi skulle tävla. Jag avböjde och sa att jag haft fruktansvärt dålig kondition sedan jag var femton och lade av med både fotbollen och innebandyn, och att han redan vunnit. Dessutom var jag på väg hem till Antsypants och ville inte vara en svettig gris när jag kom fram. Då hoppade han av cykeln och promenerade tillsammans med mig. Vi pratade om musik och så utmanade han mig i hockeyspel. Trevligt, även om jag har svårt att tro att en sådan match kommer att äga rum.

Antsypants vita helg pågår för fullt, men han lät ändå meddela igårkväll att jag var välkommen dit när jag tröttnat på krogen, så jag drog alltså dit och kröp ner i en varm säng med en norrländsk urskogsman. Idag har jag troligtvis varit helt värdelöst sällskap, vilket jag alltid är dagen efter jag festat. Mår sällan illa och så, men blir däremot rätt asocial. Hur som helst har det i alla fall varit en bra dag, tycker jag. Antsypants gick och köpte pizza åt oss, och sedan spenderade vi större delen av degen i en hög på soffan, spelandes tv-spel (fotboll, jag fick stryk trots att jag fick vara Barcelona och han var Tallinn). Yours truly sov även i genom en film och ett halvt avsnitt av Gangland innan det var dags för en tur till Ica Maxi (se sliten bild i ett par inlägg ner). När vi kom hem fick jag sitta i soffan och käka en glass framför Happy Gilmore medan han lagade mat åt oss. Jag har känt mig hemskt väl omhändertagen. Precis vad jag behövde i dag.

Kom hem för ett par timmar sedan, och nu ligger jag här och funderar på att utforska TV3 play ytterligare. Känns som en plan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.