Om Josefin

Om en eventuell resa till Stockholm

Hej, hej.

Om mina kontorsråttakompisar på Privatmarknad låter mig ta ut min sista betalda semestervecka nästa vecka tänker jag göra det. I så fall drar jag nog till Stockholm redan på tisdagen eller onsdagen. Johanna är ledig, och det innebär att jag har någon som vill och kan följa med mig på Sivletto och Beyond Retro. Lär bli en hel del fika och kanske någon liten onsdagsutgång också. Skulle vara fantastiskt.

Johanna är så rolig. Ibland när hon är bakis snöar hon liksom in sig på grejer, och kan prata om samma sak ungefär hur länge som helst. Och det är inte alltid som jag har tålamod att lyssna. Som den gången då jag köpt strawberry/cheesecake-yoghurt och berättade det för henne. Hon var då bakis och började prata om den där förbannade yoghurten tills klockorna stannade. Hur smakade den? Hur mycket kostade den? Var den ungefär som riktig cheesecake? Var den söt?
Det slutade så här:

"Åh, så himla gott det lät. Men alltså… äter man den till frukost, eller passar den bäst när man redan har ätit? Som en efterrätt kanske?"
"MEN HERREGUD, DU FÅR VÄL FÖR FAN ÄTA DEN NÄR DU VILL!"

Idag hände ungefär samma sak. Vi planerade ett eventuellt IKEA-besök när jag åker ner till Stockholm, och hon började surra om en klädställning som hon ska köpa.
"Blablabla… Jag har kommit fram till att jag vill ha mina kläder hängande"
"Ja, det kommer väl en tidpunkt i varje människas liv där man måste avgöra om man vill ha sina kläder vikta eller hängande. KAN VI PRATA OM NÅGONTING ANNAT NU?!"

Åh, vad jag saknar henne!

2 kommentarer

  1. Lisbet Olofsson

    Kul att läsa om ställen som man hängt en hel del på. Sivletto har jag gjort lite affärer med när de var inblandad i kalendern som vi tillsammans gav ut för flera år sedan. Som POSTEN tappade bort etc.

    Själv drog jag till Oslo under helgen. Great

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.