Om Josefin

Om snälla och hjälpsamma läsare

Hej, hej.

Vad roligt att jag mms:ade in den där suddiga bilden på mig iförd mina nördglasögon i fredags. Ett ypperligt exempel på hur patetisk man blir när man är man är full. Jag ville ju faktiskt bara visa upp dem och mig själv. Hade inte alls några problem med att välja om jag skulle ha dem på mig eller ej. Men visst är de snygga? De gör sig fantastiskt bra tillsammans med tandställningen och mitt halmhår, måste jag säga.

Stort tack förresten för alla kommentarer till inlägget "Om frisörtips, tack"! Blir alltid så himla glad när jag får kommentarer, oavsett vad de handlar om, och jag är otroligt  tacksam över att ni tar er tid att plita ner en rad eller två ibland. Det är så sjukt bra att ni hjälper mig med olika saker, även om det såklart kommer att bli svårt att välja den här gången. Sparar dock beslutsfattandet till i morgon då lönen kommer. Men i alla fall: tack, tack söta ni!

En kommentar

  1. lisalee

    Hallå, jag har noll erfarenhet av frisörer eftersom jag klippt mig själv i många år nu. Men mina normala & vuxna vänner brukar rekomendera Hårizont på Skolgatan, så dit skulle jag gå om jag blev galen & lät nån annan klippa mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.