Om Josefin

Om att besöka en ny och spännande plats

Hej, hej.

Jag har inte städat så mycket ikväll som jag borde ha gjort, men har i alla fall storhandlat så att det ska finnas frukostmat och sådant nu när morsan kommer i morgon för att sova över. Har till och med köpt några cider åt henne på bolaget, vilket inte var det lättaste eftersom jag inte dricker sådan skit och därför inte vet vad som är gott och inte. Men allt för lilla mammagrisen.

Anton rövade bort mig till Willys ikväll (mitt första besök någonsin, för övrigt), och där botaniserade vi i vad som kändes som två timmar. Men det var det nog nästan också. Åtminstone en och en halv. Det som tog tid var att Anton skulle stanna vid varje hylla och titta på konstiga livsmedel, och visa olika burkar innehållandes äckliga sörjor som han gett bort till folk i present när de fyllt år och så. Jag skulle förresten få ett vitkålshuvud när jag fyller år nästa gång, lät han meddela.

 

Det här hade kunnat vara Anton vid en hylla full av märkliga burkar innehållandes äckliga sörjor. I stället är det Anton vid godishyllan. Han unnade sig ingenting, trots att jag skrek att det ju faktiskt är A och O att göra det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.