Om Josefin

Om helgen i några bilder

Hej, hej.

Fredag:

Efter en lång arbetsdag och en hel kväll i Vännäs tillsammans med Blebban, morsan och Göran, var det dags för lite tidningsläsning innan sovdags. Innan dess hade vi bland annat promenerat till affären och köpt godis och chips, tryckt i oss en fantastisk mamma-middag framför Idol och Roast på Berns samt sippat lite vin och folköl och snackat strunt och gamla barndomsminnen.

Lördag:

Jag och Blebban vaknade, käkade frukost och tog elvabussen tillbaka till Umeå igen. Knallade runt på stan och köpte kläder och krimskrams, och Gina Tricot gav mig som vanligt dödsångest på grund av musiken som pumpades ur högtalarna och att det i vanlig ordning var proppat med folk där inne. Därefter blev det  även lite fika och planering inför kvällen, som vi skulle börja hemma hos Emelie och hennes kille Marcus på Sofiehem.

Först blev det Körslaget (så jävla bra program, skrattar hela tiden när jag ser det) och så lite irländskt kaffe på det. Sedan skulle alla spela poker, och det vet jag inte hur man gör, så då satte jag mig på köksgolvet och blev nedbrottad av Emelie och Marcus valp Sami i stället.

Emelie, Marcus och tråk-pokern i vardagsrummet…

… och så jag och byrackan på köksgolvet.

En jävulskt bitig liten sak.

Sedan bytte jag köket mot toan och kissade och tog töntiga fylloposerbilder på mig själv medan pokerspelandet fortsatte i det andra rummet.

Vissa blev ju riktigt bra!

 

Sedan åkte jag ensam ner på stan och mötte upp med Anton, Bene och Jens på Pipes. Träffade även Höken där inne och surrade lite. Lugn och trevlig kväll.

Lovade för mycket när jag sa att jag skulle svara på kommentarer i kväll. Gör nog det i morgon i stället. Nu står det nämligen skrivet med stora, tydliga bokstäver på mitt schema att jag ska titta på någon film (kanske Järnets Änglar) eller någon teveserie (kanske Seinfeld), och sedan sova.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.