Om Josefin

Om några stjärnor i kanten

Hej, hej.

Tidigare i veckan meddelade jag Anton att jag aldrig mer skulle skriva något snällt om honom. Detta efter att han hånat mig för att jag skrivit här i bloggen att han har en Peugeot när han i själva verket har en… ja, vad har du egentligen för bil? Volvo? Saab? Volkswagen? SUV? A-teams van? Batmobilen? Kunde hur som helst inte bry mig mindre. I min värld ser alla bilar likadana ut.

Nu måste jag hur som helst hylla honom igen i alla fall, bara för att han varit ett sådan fantastisk människa och ett exemplariskt bakissällskap i dag. Först käkade vi pizza på Alanya, och sedan gick vi hem till mig och slängde oss i soffan och glodde på Freaks and Geeks och käkade finsk choklad. Det känns så fantastiskt att vår vänskap är så pass avslappnad att jag slipper ha obekväma jeans på mig utan bara kan sitta och se lite dum ut endast iförd tröja, trosor och noppriga sockar i olika färger och med smink i hela nyllet och håret åt alla håll medan vi glor på teve tillsammans. Två extra stjärnor i kanten får han förresten för att han följde mig hem från krogen i natt så att jag slapp gå ensam, och för att han nyss meddelade att han fått tag i kvällsunderhållning åt mig i form av Trailer Park Tycoon.

Nu måste jag duscha innan jag somnar. När jag är färdig där är jag förhoppningsvis pigg nog att lägga upp lite suddiga pixlar från i går. Ska försöka svara på lite kommentarer också, tänkte jag.

En kommentar

  1. bbb

    Gör dig ingen brådska, jag har ändå gett upp hoppet 😉
    Förresten skriver jag inte för att få kommentarer utan för att kommentera 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.