Om Josefin

Om en helg i Pite

Hej, hej.

Är hemma från Piteå nu efter en sjukt fin helg med urskogsmannen från Pajala. Vete tusan vad jag har gjort, men träningsvärk har jag i alla fall. Så pass mycket att jag typ haltade fram genom busstationen när jag klev av här i Umeå, faktiskt. En del av träningsvärken kommer nog i alla fall från bowlingen (kom ihåg att jag aldrig rör mig mer än nödvändigt) i går kväll. Det var skoj, och jag kom åtminstone inte sist, och det är ju huvudsaken. Efter bowlingen gick jag, urskogsmannen (som heter Peter) och hans polare Tobbe hem till urskogsmannen och drack öl, lyssnade på musik och tittade på Jerry Springer halva natten.

Har verkligen fått försvara mina kittliga fötter hela helgen, bara för att Peter, precis som så många andra, verkar finna det oerhört fascinerande att jag låter som en psykotisk skolflicka när någon ens nuddar mina fossingar. Antar att en del av träningsvärken alltså även kommer från att jag varit tvungen att försvara mig ända sedan i fredags. Blir helt utmattad bara av att tänka på skräcken och plågorna som jag fått utstå.

Midnight bowling i Piteå. Nå så jävulskt flashigt.

Urskogsmannen med sina farliga bruna ögon och en svart heltäckningsmatta på huvudet. En nå så jävulskt smarrig karl. Inte är så pigg på att synas på bild dock.

En kommentar

  1. Elin

    Jag satt här och blev nostalgisk och insåg att jag nog inte var och bowlade en enda gång under de dryga 2 år jag bodde i Pite, skandal!! Men om du nu ska dit igen så tycker jag att du ska be urskogsmannen att ta med dig ut i Pites nöjesliv, och sen rapportera i bloggen. Jag vill veta om Pentan och Statt är likadant som när jag brukade vara dit!! 😉 Och så måste du ta dig på Kårhuset. Litet, mysigt och billig dricka (i alla fall när jag bossade där).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.