Om Josefin

Har tänkt i två veckor att jag måste gå till…

Från mobilen

Har tänkt i två veckor att jag måste gå till snygga Sarah på Sax så att hon kan göra min lugg kort och cool igen. Saxa höbalen lite (ett härligt uttryck som jag just kom på, ska uttalas som om man vore typ Kenta eller Stoffe eller en random söderkis). Och vet ni vad, när jag kollade min jobbmail i kväll hade jag fått ett gulligt mail från just henne. Världens överraskning. Ska bli så fint och roligt att träffa henne igen. Det tycker både jag och min alldeles för långa lugg.

3 kommentarer

  1. David

    ”Små knegarna, små knegarna är lustiga att se..” Trilogin är verkligen skitbra. Dom kallar oss mods, då är de unga och naiva. Ett anständigt liv, vilket är min favorit i serien, visar på vilken misär folk lever i. Ibland brukar jag gråta lite när Kenta får veta att Stoffe är död. Inte störtböla men så att tårarna rinner. Vilken macho-man man är, haha. Sedan har vi Det sociala arvet, halvdålig film men den lyfts lite av kläderna. Modet på tidigt 90-tal var ju inte sådär jättebra.. Iaf måste man ha dvd-boxen i sin hylla, tror den är väldigt billig nu också.

  2. David

    Nu måste du ju berätta mer om din nya karl! Vi som läser mellan raderna förstår ju att du inte har ett platoniskt förhållande med denna man från vildmarken. Gällivaremål är väldigt vackert apropå ingenting. Eller är du rädd att texter om otukt ska skrämma Agda, 87?

    Jag blev nersupen på norrlandståget vännäs-gbg av en gällivaretös på kanske 1,55 och 20 år. Hon var fullblodssame och de ska ju inte kunna hantera alkohol men tydligen kunde hon det. De har samma gen som indianer och andra naturmänniskor som inte kan dricka alkohol utan att bli fulla direkt eller sjuka. Jag däremot blev för full.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.