Om Josefin

Om Dållar-Tor och en skön helg

Hej, hej.

Tog en tantlur på soffan mellan klockan sju och klockan halv nio i kväll, och nu kan jag såklart inte sova, och vet såklart inte vad jag ska göra åt saken. I vanliga fall brukar jag ju spionera på min granne, men eftersom det är helt kolsvart i hans lägenhet så antar jag att han har bortamatch eller något. Vet i alla fall att han inte sover, för den karl’n verkar vara uppe dygnet runt (eller så verkar det bara så i min värld, eftersom jag själv ofta kryper till kojs strax efter klockan nio).

När jag vaknade efter tantluren pratade jag först med Ylva och kände en stark längtan efter att hänga med mitt brudgäng. Trycka kinabuffé, skvallra, fjanta, snacka strunt och lägga huvudena bakåt och gapskratta. Det var så länge sedan, känns det som. Därefter pratade jag med morsan och planerade helgen som vi ska spendera ihop. Fick nämligen bekräftat i dag att lördagens och måndagens nöjessidor är uppstyrda, och att jag inte behövs, och att jag därför kan följa med morsan och hennes karl till Vännäs. Där ska jag titta på skräptelevision hela fredagskvällen och ägna mig åt mitt nya nattduksbord i teak (som egentligen är en gammal telefonhylla). På lördag brassar jag och morsan till Lycksele för att hälsa på mina favoritnittioåringar Gretha och Kalle, och så ska vi ta med Gretha på hennes favoritaffär Dollarstore (som hon så sött uttalar "Dållar-Tor"). På kvällen ska jag bara krama min fina mamma och tvinga henne att dricka chokladglöggen som jag vann i ett vinlotteri förra året (visst borde den vara okej fortfarande?) tillsammans med mig. På söndagen blir det skyltsöndag och möjligtvis krönikeskrivning. Världens skönaste helg, som ni ser.

Ah, längtar. Jävla sur-tisdag.

 

3 kommentarer

  1. Eva

    Om det är Tindras choklad- och pomeransglögg från förra året kan du skatta dig lycklig. Den är grymt god, var riktigt populär, men tillverkas inte i år.

  2. Elin

    Själv ska jag till Bjurholm men inte lyssna på riff raff ruff 😛 Namnceremoni är det som gäller i helgen. Ta det lugnt på Dollarstore! =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.