Om Josefin

Om en piffig klänning

Hej, hej.

Är ni intresserade av klänningar? Jag beställde då just en från Sivletto. Skulle det vara så att jag ser ut som en falukorv i den är ju det tråkigt, men det är då ett senare bekymmer.


www.sivletto.com  /  Pinup Couture

8 kommentarer

  1. David

    Eftersom jag inte vet något om klänningar får jag prata om något helt annat. Varför är det egentligen skillnad på dam-och-herrcyklar? Den där stången som man kan slå bollarna i alltså. Det gör FÖRJÄVLIGT ont oss män (fråga valfri man), men gör det så mycket ondare för er kvinnor så ni måste ha en… en.. ramlös modell? Det är nästan så det påminner om de där BMX-cyklarna som var poppis när jag var liten, där var det tom. vaddering på den där stången. Snacka om att förutspå personskador. Hur som helst vore det mkt billigare att bara tillverka en sorts cykelram och slippa herr-och-dam-modeller.

  2. David

    …men tillbaka till cyklarna. Jag kallar damcyklar ramlösa för att det känns som att någon vital del av ramen är borta. När man susar utför backen förbi östra gymnasiet så vill man inte att cykeln ska börja wobbla (jag kraschade in i ett betongfundament, tack för omtanken, som tur var såg ingen det hela).

  3. Josefin Isaksson

    Svar till David (2009-12-04 13:55)
    Förstår faktiskt inte ens varför det finns herrcyklar, och varför så många män envisas med att använda dem. Ruskigt dumt.

    Angående BMX-cyklar så hade jag just en sådan när jag var liten. Cyklade rätt in i en betongvägg i en tunnel nära Ålidhem och pangade hyskan. Gjorde nå så jävulskt ont.

  4. David

    Förlåt men haha! Att du sen kallar den för hyskan gör det ännu roligare. I smärtans ögonblick var det nog inte kul. Men i efterhand är det rätt kul, eller? När jag var liten (ok, även nu) trodde vi pojkar att vi fick mer ont än ni tjejer vid slag mellan benen.

    Bodde ett tag på språkgränd innan jag flyttade till södern. Nu hör jag bara banjos och ser krukor med hembränt med ”XXX” målat på krukan. Nog om det, vilken tunnel var det? Det jag minns starkast av ålidhem var att man skulle FAN inte missa bussen på vintern för då fick man vänta 25min eller nåt sånt.

  5. David

    Anledningen till att det finns herrcyklar är att en cykel blir mycket stabilare, framförallt i hög fart (vi män gillar ju fart vettu). Men vad tycker du vi ska använda istället? Jag hade en period när jag skulle vara cool och åka longboard (lång vår och sommar här, dessvärre en blandning mellan höst och vinter hela hösten och vintern). Tanken på longboard var så bra. Jag skulle surfa fram på cykelbanor och kvinnorna skulle sedan göra snigelspår. Det är jävligt jobbigt att åka longboard, lättare att gå. Den ligger på vinden.

  6. David

    Fan, fan fan. Jag glömmer ju hela tiden vad jag EGENTLIGEN skulle säga. Jo, apropå att du pangade ”hyskan”. Jag hade ett ex som vägrade kalla den för något annat än… ”den”. Som om det vore något från yttre rymden eller nåt sånt. Gissa om det var kul att reta henne för det. Men estettjejer från vännäs (kom även ihåg fejden mellan bjurholm, där jag är uppfödd, och vännäs, en fejd som pågått i säkert flera hundra år) som läst text & media (tror det var det iaf) blir väl såna.

  7. Josefin Isaksson

    Svar till silje fra oslo (2009-12-09 18:19)
    Åh, har jag en läsare från Norge? Så himla fint! 🙂 Älskar Norge av hela mitt hjärta.

    Har äntligen hämtat ut klänningen nu, men har inte vågat prova än. Är faktiskt skitnervös för att den inte ska passa, haha.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.