Om Josefin

Om Lucky 13 och lite naket

Hej, hej.

Vad ska ni hitta på i helgen? Obs! Riktig fråga. Jag är faktiskt nyfiken. Ni har ett helt kommentarsfält att använda för att knattra in ett svar, om ni känner för det.

Själv ska jag på söta fröken Wings klubb Lucky 13 på Scharinska för att njuta av lite musik, lite dans, lite skönt folk och lite naket. Det kommer att bli fantastiskt.

11 kommentarer

  1. Sly

    Jag ska ha födelsedagsfest i Oslo, alla ska klä ut sig till mig (OMG jag är sjukt ego), Rocka i svarta jeans, leopard och converse med en Rom&Cola i handen. Jag tror att det kommer komma sjuk mycke folk, kanske så mycke folk att det inte får plats, men skitsamma det kommer bli awesome iallafall! 😀 Hoppas vi ses när jag kommer hem till jul. /Stina

  2. Nina

    Hmm, tror nog du får det roligare än jag- jag har jobbhelg. Ska se till att en massa julbordsgäster uppför sej bra…

  3. Linda

    Hej. Jag ska jobba i helgen på Julmarknaden som är på Forslunda gymnasiet. Efter det ska jag vara chaffis åt nå fyllisar. Hoppas alla får en trevlig helg. De ska jag ha i alla fall :).

  4. Yvonne

    Jag ska gå på julkonsert med Burns and friends på Sagateatern. Det tycker jag att alla ska göra Biljetterna kostar 80 kr och allt går oavkortat till Rädda Barnen.
    Så gå dit, lör kl 19.00

  5. Fyrabarnsmamman

    Sälja på Forslundagymnasiets julmarknaden under lördagen.
    På söndag så ska jag ”fira” svärmor och koka knäck.

  6. Maria

    Jag skulle få äta lyxigt kött men polaren min bangade för Idolfinalen så jag fick surt käka korv med bröd och ska ta de två ensamma folkölen och surmulet titta på idolfanatiken. Hmm vad mer, jag ska julbaka med min mormor, tvinga min kille att köpa någon slags julgran och läsa mattidningar och drömma om julbord.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.