Om Josefin

Om en långsam dag

Hej, hej.

Det har varit jordens långsammaste dag i dag, men ack så skönt jag har haft det. Jag, brorsan och Linda har mest bara legat i olika högar i soffan och tittat på Planet Earth, tjockat onyttigheter och småslumrat.

Just nu sitter Linda och lägger ett femhundrabitarspussel. Jag var även delaktig i ungefär en halvtimme innan jag både fick ont i ryggen och lite dödslängtan och kröp tillbaka till soffan där brorsan redan fläker ut sig och tittar på Sagan om konungens återkomst. Tycker dock lite synd om Linda, så jag ska snart gå och hjälpa till igen. Synd bara att jag inte har något tålamod.

Jag fick så sanslöst bra grejer i år. Vill ni veta vad? Ja, klart att ni vill!

Symaskin skin skin, syma ma ma ma maskin, ett duntäcke, Mia Skäringers bok Dyngkåt och hur helig som helst och ett jättefint syskrin med lite måttband och nålar och grejer från morsan. Första säsongen av Dexter på DVD och singeln Break my stride med Blue Lagoon från min jävulskt knasiga bror Martin, såklart. En bok om tatueringar, en skiva med irländska pubsånger och ett presentkort på tusen spänn på Sivletto från far. Superduperfin röd retroväggklocka att ha i köket, ett förkläde med texten "Queen of fucking everything" och ett cupcake-läppbalsam från brorsan och Linda. En svinbra CD-box med rock ’n’ roll love songs från Lovisa.
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.