Om Josefin

Om en okristlig och konstig mardröm

Hej, hej.

Tack vare att en av mina extramammor här på jobbet tagit med några slurkar hostmedicin till mig så sover jag gott om nätterna. Eller, jag hostar åtminstone inte. Däremot så sov jag väldigt oroligt i natt på grund av en mardröm. Drömde att en snubbe lagt ut en video när jag idkar samlag samt en massa nakenbilder på mig på olika forum på internet, och att min brorsa, Martin, sett videon och bara: ”Jo, jag kollade på den där videon på Flashback och du går under namnet ’Sävar-sexet’ nu.”
Vilken mardröm! Så fruktansvärt! Jag kommer verkligen inte från Sävar!
 
 
Förresten så lovar och svär jag på att det varken finns nakenbilder eller okristliga videos på mig (över min döda kropp, liksom). Jag kan dessutom garantera att min bror aldrig skulle sitta och kolla på en sådan video, om det nu funnits någon. Då skulle han förmodligen vara tvungen att kasta frätande syra i ögonen på sig själv efteråt.

4 kommentarer

  1. bbb

    Jag drömde faktiskt om dig i natt. Inget snuskigt, varför tror du det :-p Du var inte i Sävar heller men däremot satt du på altan utanför mitt hus och gormade om att du skulle ha Whiskey…
    Så nu är min fråga, hur hittade du till min altan och hur visste du att jag hade Whisky hemma?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.