Om Josefin

Om något obehagligt

Hej, hej.

Unnade mig en tantlur i går eftermiddag, och när jag precis lyckats skrapa mig ur sängen ringde Camilla och frågade om jag ville komma hem till henne och Jimmy och hjälpa till att äta mat. De skulle ha gäster, men av någon anledning hade typ alla tagit fel på tiden och blivit tvungna att avboka, så då fick jag alltså den stora äran att pallra mig till Mariehem och delta i världsmästerskapen i tacosätning. Kastade mig i duschen, fick skjuts med Camilla och Jimmys kompis Jan och sedan åt vi mat tills vi storknade. Jag retade även Jan för hans ålder och fick då lite dippkladdig paprika kastad i urringningen och gick därefter runt med en torso som luktade svenssonmys resten av kvällen. Sjukt trevligt och roligt, var det. En väldigt obehaglig sak var dock att det tydligen pågick ett mordförsök i lägenheten ovanför ungefär samtidigt som vi satt och svullade. Ni har väl läst artikeln, va? Helt jävla sjukt.

Efter att vi ätit och Camilla sminkat mig tog jag en taxi hem för att fixa frippan. Därefter knallade jag till Pipes och mötte upp Anton, Robert och Nick med flera för att dricka lite öl. När krogen sedan stängde blev det övernattning på Tunnelbacken, och där har jag varit fram tills för ett par timmar sedan. Drönat under ett täcke på en soffa, härmat norrbottensmål, glott på South Park, käkat pizza och tittat på när två ärkenördar spelat Street Fighter IV. En väldigt, väldigt skön söndag.

En kommentar

  1. Klara

    I lägenheten ovanför som i att det faktiskt var den eller som att det kunde varit den? Om du menar att det VAR den, hördes det inget? Fan vad läskigt i såna fall, att man inte ens hör när saker och ting händer så nära.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.